Supermotard Motorcross
<
Nieuws Evenementen Piloten Foto's Sponsors Over ons Contact
Mad Boy Racing vzw is opgericht in 2011 door Vercauteren Patrick en de Brabander Pascale met als doel de promotie van Motorsport en Autosport.

In het verleden waren Pascale en Patrick regelmatig aanwezig op Trackdays met hun motors, op het einde elk met hun Honda Fireblade.

patrickpascale

Hun zoon Kevin had ook reeds vanaf jonge leeftijd de motormicrobe te pakken. Op zijn 4 jaar reed hij reeds met de Quad en op 13 jaar heeft hij leren rijden met een Honda XR200.

Kevin VercauterenKevin Vercauteren

In 2004 zijn Kevin en Patrick beginnen Supermoto rijden en hebben verschillende jaren samen deelgenomen aan de Wintercup in Francorchamps waar ze samen meestal rond de 6de plaats algemeen eindigden.

Kevin VercauterenKevin & Patrick VercauterenPatrick Vercauteren

In 2009 heeft Kevin voor de eerste maal deelgenomen aan de Superbiker te Mettet.

Kevin VercauterenKevin Vercauteren

In 2010 is Kevin beginnen rijden in het Belgisch Kampioenschap Supermoto.

In 2013 zijn er 3 piloten bij gekomen in het Team. Het is de bedoeling van Mad Boy Racing vzw om in de toekomst nog piloten aan te trekken om in verschillende disciplines deel te nemen aan Trackdays of wedstrijden alsook door hen hierbij financieel of materieel te ondersteunen.
Mad Boy Racing vzw is steeds op zoek naar sponsors en andere financiële of materiële steun om zijn doel te kunnen verwezenlijken.